Aanmelden Digitale SAM

Er gaat natuurlijk niets boven een mooi tijdschrift, maar een papieren blad heeft ook nadelen: de hond kan er mee spelen, je krijgt het niet terug als je het hebt uitgeleend, en net als je met vrienden over een artikel in SAM wilt praten heb je dat nummer niet bij de hand. Daar is een oplossing voor: de digitale SAM.
 
Wat krijgt u?
Een jaarabonnement op de digitale versie van SAM Wapenmagazine geeft toegang tot alle zes nummers die in de abonnementsperiode verschijnen, in hoge resolutie. De digitale SAM heeft alle artikelen van de papieren SAM, in dezelfde volgorde en opmaak, en is te lezen op uw mobiele telefoon, tablet of  laptop. Het digitale abonnement geeft bovendien direct al toegang tot een aantal van de meest recent verschenen nummers.
 
Wat kost het?
Een jaarabonnement op de digitale SAM (zes nummers) kost € 27,50. Aangezien er geen portokosten zijn, is dat bedrag voor Nederland en België gelijk. Bent u al abonnee op SAM en wilt u de digitale versie erbij hebben? Dan betaalt u slechts € 15,00. Ook dat bedrag is voor Nederland en België gelijk.
 
Hoe aan te melden?
Klik op de afbeelding "Lees Sam nu (ook) digitaal!". 
U komt automatisch terecht op de aanmeldpagina. Voor vragen of opmerkingen kunt u mailen naar: info@samwapenmagazine.nl .
 
 
 
 
 
 
Hieronder kunt u een preview zien van het digitale blad: