Hoe kunt u zich abonneren

Abonnementen voor SAM worden verzorgd door:
Ten Brink Uitgevers
t.a.v. SAM-Wapenmagazine
Postbus 1064
7940 KB Meppel
Tel. 085-016 02 53
e-mail: SAM@tenbrinkuitgevers.nl
 
Een jaarabonnement (zes nummers) kost voor Nederland € 49,95 per jaar (incl. 9 % BTW)
Voor België € 54,95 per jaar
Voor overige EU-landen € 75,- per jaar netto.
 
Overige landen op aanvraag 
 
Let op: voor een factuur per post berekenen wij € 1,50 administratiekosten.
Als u uw emailadres aan ons doorgeeft ontvangt u de factuur per mail en
brengen wij geen administratiekosten in rekening.
 
Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen via bovenstaand telefoonnummer

 
Opzeggingen:
Het abonnement kan op elk gewenst moment ingaan met ingang van het eerstvolgend verschijnend nummer en wordt aangegaan tot wederopzegging.
Opzeggingen dienen schriftelijk of per e-mail uiterlijk 8 weken voor het aflopen van de abonnementsperiode in ons bezit te zijn.
Cadeauabonnementen worden automatisch stopgezet. 
 

Voor het digitale blad:

 
Er gaat natuurlijk niets boven een mooi tijdschrift, maar een papieren blad heeft ook nadelen: de hond kan er mee spelen, je krijgt het niet terug als je het hebt uitgeleend, en net als je met vrienden over een artikel in SAM wilt praten heb je dat nummer niet bij de hand. Daar is vanaf heden een oplossing voor: de digitale SAM.
 
Wat krijgt u?
Een jaarabonnement op de digitale versie van SAM Wapenmagazine geeft toegang tot alle zes nummers die in de abonnementsperiode verschijnen, in hoge resolutie. De digitale SAM heeft alle artikelen van de papieren SAM, in dezelfde volgorde en opmaak, en is te lezen op uw mobiele telefoon, tablet of  laptop. Elke digitale SAM heeft bovendien een aantal extra’s: een artikel, een kijkje achter de schermen, of  een speciale actie. Dat is elke keer een verrassing. Het digitale abonnement geeft bovendien direct al toegang tot een aantal van de meest recent verschenen nummers.
 
Wat kost het?
Een jaarabonnement op de digitale SAM (zes nummers) kost € 27,50. Aangezien er geen portokosten zijn, is dat bedrag voor Nederland en België gelijk. Bent u al abonnee op SAM en wilt u de digitale versie erbij hebben? Dan betaalt u slechts € 15,00. Ook dat bedrag is voor Nederland en België gelijk.
 
Hoe aan te melden?
Klik op de afbeelding "Lees Sam nu (ook) digitaal!". 
U komt automatisch terecht op de aanmeldpagina. Voor vragen of opmerkingen kunt u mailen naar: info@samwapenmagazine.nl .
 
 
 
 
 
 
Hieronder kunt u een preview zien van het digitale blad: